četvrtak, prosinca 09, 2010

Windows visti





*


kameni brod
/kaznena vista/

sl. 3


*


sedam komada
za Vlada

sl. 4
Plejade /Vlašići; kajk. Laheci; pra.ž.Vladišići/



-

sl. 5

MO
NIKA

.
.


23 komentara:

ena kaže...

Mujo: Kako se zove lov na drivu?
Haso: Drivolov.

-

al eto šta ti je sjaj - s gornjeg pendžera sumnjam da ste išta konkretno vidjeli, od šume se ne vidi dr/i/veće.. na donjoj pak bolje on vama vidi u tanjur nego vi njemu u penthauz :)))

f kaže...

a tja se ovdi zbiva?

Praktična žena kaže...

@ef:Gledimo kroz penđere:)
@ena: Ovaj donji desni je zubara Ante, ne samo da vidim u tanjur nego vidim i cijeli ručak!

MojtiPuf kaže...

jel ima i neka gola cica za mene?

ena kaže...

@eli - ja se, bogme, danas fajn zagledala... mr. F me pohvalio, najavio triput više posla do proljeća, a onda ću, osim prozora, dobiti još i portal.. i to, zamisli, za istu lovu.. čak mi ni honorar neće smanjiti ko svima drugima, toliko me voli... ma - violinen und gitaren
ja pomislih - podoknica i pohitah na pendžere, a kad tamo - sere-nada

@MojtiPufe! - jedna kaznena
vista zbog voajerizma! eno ti, cico, slika 3, pa u nju gledi :)))

Praktična žena kaže...

@ccceffe: tu i tamo koja, uglavnom ljeti kad je gospođama vruće, ali zato tamo udesno povremeno šeće jedan k'o od majke rođen, ovdašnji nounar. Točno nasuprot njemu, jedan bivši švicarski gastarbajter, ljut zbog tog nudizma, isto šeće gol ne bi li pokazao kako je to nepristojno. Jedino što arbajter ne zna je da je nounar totalno gej:)))
@ena: Jel' vidiš kako u CK znaju cijeniti odlične (su)radnike? A ti si mislila da je njima samo do profita. Ma jok!

ena kaže...

@eli: ma niiiisam, di bi ja.. znam ja dobro da On misli samo na mene :))) /*eeeebote, krelac sanja da mu sve ovo pada s neba, čas posla za priredit.. . ma povaljah se od smijeha.. koje on to 'jake interne snage' ima da mu filaju taj portal od 0-24? možda angažira onog gej nudista da se slika po portalu pod nickom 'kralj cro-ekonomije sprijeda a i straga'.../

Nego, viđel 1101 mrakaču! dok je pokojni Onur bježao u plavoj bubi/crnom golfu sam/s bratom u smjeru sjevera/juga vozajući sms-om vascelu bananijsku kremu te birajući /po stasu/ austrijskog prometnika-pripravnika da mu se preda, naša šeherezada potiho riješila iznenađujuće nepovoljan preokret u slučaju nafta/plin dok nitko nije gledao. I tko će je spasit sranja? Pušači i mirovinci naravno. No dobro, kud će adris s lovom koju mu plaćam - njegova stvar /zašto, to je već druga priča/, ali da jadni drugostupaši moraju šutke gledat kako se za šeherezadine babe zdravlje njihova lova ženi dionicom koju je mađar prvo napuhao, e to je zbilja bogu za plakat... pa kad će taj šrot donijeti ikakav povrat - za 150 godina?! Normalno, ćatama u fondu treba pljunut pristojbu svake godine bez obzira na prinos, a i povlačenje love nosi penale.. bez brige da drugostupaška raja neće dobit hypo-oprosnicu.. moglo bi biti da će barem još tri generacije morati crkavicom iz prvog stupa plaćati penale državi na gubitak koji su 'ostvarili' ulažući iz drugog stupa u sapunicu šeherezade & Co.
A i moja ŽABA fajn popušila rejting, ne znam.. možda da buduću mirovinu ipak preselim u kakvu kinesku Silicijsku dolinu bar na pet godina, sad kad se to napokon smije... ili u australske teške metale, šta misliš? Par godina će još izdržat, dok ne krepa i zadnja sapunjara.. a onda? Natrag na banana kamate ili na kvalitetan, extrastrong štrik? That is the question /točno kako je preveo sima pandurović:

trt-mrt, život ili smrt?
:)))

Praktična žena kaže...

U(ssr)gri su se pokazali dobrim pokerašima, ne bi me iznenadilo da se ustanovi kako su Šeherzadi uvalili lijepi pkaetić vlastitih dionica pa nek se s njima zabavlja do prelaska na vodik. Što se stupova tiče bit će da su izvođači bili ministrica Dr-pulić i njezina firma. Nije prvi put da je država izvela prisilni financijski inžinjering nad nedužnim pukom. Vuče se to od Franje Tahija. I ja razmišljam da svoju mirovinicu preselim u neke sjevernije krajeve, Rokiju unatoč:)

ena kaže...

gaznjeft il ljukojl, bit će pitanje u biti
a pritom ni partnerstva niti kraka
u tjužnom toku, već će se sliti u cro-tank
strogo uvoz čak i vlastite robe
a ti, ak hoćeš jesti i piti, Gubec, biraj
između poreza i carinske globe
kuš, plati ak imaš, a pemzija - kad stigne iz sibira
tak ti je to kad kmet zaokružuje drivu
a prafzapraf jadronjeft bira.
plus gle portala itd medija, cušpajz
im kipi pod nosom već godinu dana,
oni tek danas skužili da nije u salcburgu
nego u dvorima mana. a starac roki, šta će,
boksa po svome, sve kraće mu stoji ćuna
kad odmanipuira njome...
usnut, uteć - al kamo kad je i anđela
pred bankrotom... sjesti na galiju s obamom
da, da.. i krepat. za kineskim plotom

Praktična žena kaže...

:))) Ak' i plot nije neko već zdipio! Nego jesi vidla rekonstrukcije vlade? Rekonstruirani u Remetinec, a oni u planu za rekonstrukciju kroz dvore na istu adresu. Gdje će sad Šeherezada nać novih 40 hajduka? Možda da uzme nekog iz nogometnog saveza?

ena kaže...

he, he, sranje do nosa, a ali-babu - ko Crkvu u rrvata - sa svih strana stisla negativna selekcija, ustaše u mladeži, ustaše u stareži, a sve drugo lopine /napokon, i sama je ali-babinica dio fra-drivine negativne selekcije.../
plus, prekasno je, zašto bi joj sad struka pružala već triput prebijenu ruku pomoćnicu? c, morat će imenovati debile na mjesto lopova, svi drugi će čekati da sama otpadne s vlasti prirodnom izbornom smrću
jedino ne znam tko će preživjeti do tada.. jer dok se nova vlast za kakve dvije-tri godine dosjeti prizvati struku, više neće biti ničega za spašavat
računaj da će nas vodostaj sranja sve podavit - čak i ako izbjegnemo ekonomski eu kaos /ne mogu zamisliti kako, ali hajde, da ne kažeš da sam baš uvijek pesimist/, dohvatit će nas tsunami aktivističke, nacionalističke i svakovrsne ekstremističke histerije iz smjera sorbone, niskozemlja i sličnih mjesta, uvijek u čvrstom dodiru sa senilnim soroš parama ako već ne sa stvarnošću po bananijama..

ja se na njezinom mjestu ne bih oslanjala na fifu i uefu.. no eno, izgleda da će Ajduk dobiti novog vlasnika pa će se ST rasteretiti jada.. možda da se dogovori s kerumom da joj iznajmi sestru na par mjeseci pa da osnuju dvočlanu vladu.. ih... finski bi ih glamur odmah proglasio za vladu godine, pa bi se imale čime hvaliti dok im se krčkaju krumpiri i zelje

f kaže...

a ja jos uvek kaznjen... dobro, kad kazna istice i kad cete mi postaviti jednu golisavu cica-macu?
misel fajfer iz svojih boljih godina nije losa ideja, makar mi se nije svidelo kako je odenuse u onu crnu koznocu za ulogu u 'zeni-macki'.
monika beluci isto nije na odmet.
hmmm. .. izmedju prve mrsavice i druge, raskosne - nalazi se plejada drugih mogucnosti koje zadovoljavaju moje uslove... :))))

ena centauri kaže...

OK, @eFe, tri godine uslovno /sl. 4/

Vlad Betelgez kaže...

eh, pa nije valjda vlad vanzemaljski robot!
daj ti meni jedan komad, ali onaj pravi! :))))

Marvin kaže...

(ovaj zivot je i tako uzaludan, a mene niko ne voli....)

Praktična žena kaže...

@Mr.F(ajfer): Pa zar ti ne vidiš da je to Bel-luci? Di ćeš više luči i ljepše?!
@ena: Joooj, što bi se u toj vladi kuuuhalo! Mogla bi i ostale fotelje popunit odgovarajućim adeze guzicama. Racimo Šuičinom. A bogme ni neke iz opozicije nisu za bacanje, da prosti gđa P. Ustvari da se izabere vlada po obujmu pa je onda nazovemo VVS, na čelu s dupeglavom, jasno.

Petar Petrovic Monikosh kaže...

ma, joooooj...Bolje jedna Monika, nego sedam bellih luchi! :)))

(Lucha Mikrokozma)

ena kaže...

@PPM: ma, evo, evo... sl. 5
/a, nemogućeg li đetića!/

Ekscentrika Galumbita sa Erotikona VI kaže...

ccc...ide nekako u pravom pravcu, ali ne letiii...a krila ima?
Mozda jer je od kamena, a u tom kamenu ne kuca toplo srce?
Mozda jer nema nista na pameti, pa se zato sva obavila trakama, samotraka jedna...e, i prava je kopacka, vako bez vizije!
I na kraju: nik'e veze nea s jastucavom Monikom, e!


:)))

Zaphod Beeblebrox kaže...

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Hitchhiker%27s_Guide_to_the_Galaxy_(radio_series)

P.S. Obratiti paznju na kojim je sve jezicima objavljen ovaj clanak!? :)))

ena kaže...

@EGE VI: Kako nema!? Pa barem su Nike poznate po sustavu pojastučenja... uzmi il' ostavi /slijeganje ramenima/

@Zaphod Bee..: Wow! So that was the way the world ended. Mr. Eliot bi se zaprepastio.. A onda opet, on je odbacio i Orwella kao autora "neuvjerljivog" za BBC :)))

Praktična žena kaže...

@f-luci: OK kad si baš zapeo, njen dolazak (zadnji u Ljubljani na otvorenju neke fashion kuće) košta 100.000 evrića. Koliko koštaju dodadne Monikine usluge ne bih znala! Mislim, Nika je ipak malo skuplja a kao što si uočio i nekako frigidna:)))

ena kaže...

frigidna?! oštar prosvjed i ispravak krivog navoda!!
kako su evrići neprikladni za žrtvu paljenicu, domina na slici 5. jednostavno ima manje motiva za lošu glumu.. jel joj skliznuo gornji dio haljine? Jest. Jel se kroz nabore slute sve ključna mjesta? slute se.
pa što još hoćete za par kila spaljene janjetine i polusrušeni hram?