srijeda, rujna 16, 2009

Područna torbica


Broj komentara: 37:

ena kaže...

jeeeeeee........ :))))

/sasvim maleni mali oglas: mijenjam rabljeni rujan na moru za psa-torbicu i bablje ljeto u bilo kojem području/

f kaže...

hehe, slatkis jedan!

/rabljeni rujan = rujan na rabu? moze!
nudim babu koja letuje na zlatiboru, a ima i stenca od psa koji se gatantovano ukrstio sa kengurom!/

ena kaže...

ispravak oglasa: pes je OK, ali u ovom času trebam tobolce pune strijela za rafalnu paljbu po klasnom neprijatelju! Padam s očiju.
/bit ću ja još sretna ako mi ostane krpica rabljenog ljeta :)))/

Praktična žena kaže...

Pes je OK?! Moje mačke su mislile da im je to sestrična. Onaj čađavi ga je sažalno gledao kroz staklo i pitao se kakva majka je mogla rodit tu ošurenu mačku. Just kidding, Beni je stvarno OK, jedino što mi se pokenjao nasred boravka. MI mu to neće oprostit za cijelog pasjeg života.
Nego, jesi vidla izgleda da kondom uopće nije bio u upotrebi. Onaj dvojac na nebu se još cereka

Praktična žena kaže...

@finko: Dajem dvije nerabljene babe (90 i 80, nisu kilogrami) s mizernim penzijama za kengura i zlatiborskog medvjeda:)

ena kaže...

Ne čekaj, auzmeš, ajmo nanovo: Finac na Rab, ti i ja na Zlatibor, a babe i klasni neprijatelj na Goli. Tamo će se prodavat slovenski prezervativi /Bloomberg: Slovenija očekuje da ulazak Rrvaške u EU unaprijedi slovensku ekonomiju/
P.S. Beni može kod Finca u ulicu, eno ga sestrična cijeli dan čeka na grani pred kućom

f kaže...

finac je upravo u ovcarsko-kablarskoj klisuri. jos sat i po do zlatibora. eee, da je beni tu - pokenjao bi se i nasred busa, pa bi stekao jos klasnih neprijatelja...

ena kaže...

@efe: E, kvragu, kad si prije dospio do klisure!? A ja otkazala rablje ljeto...

@eli: Ništ. Uzimam pesa i švercam ga sutra u CK upravu. Mislim da je to sredina koja će mu pružiti osjećaj potpune uklopljenosti.

P.S. ovdje Papirnata noć 1

Praktična žena kaže...

@Finac: jel' ti to surfaš iz busa? Pa čovječe, ti si postao mobilniji od našeg gradonačelnika. Ovdašnji njemački telekom će te stavit u reklamu Ured za van:))) Nadam se da si sretnao stigao u svoje dvore u gori
@ena: Mislim, koliko nekulturni mogu biti ovi zlo susjedi? Daš im komad mora da maneken može izać u svijet s onim jednim brodićem što ga ima i sad nas još pokušavaju tući u košarci. A kaj se Slovaka tiče nek dogodine idu na Balaton.

Praktična žena kaže...

Pes u CK? Noooormalno. Tamo samo ljude ne puštaju bez rendgena

SREBRN LETACH kaže...

(e, da! slusaj kako to otmeno zvuci:
SURFAM U KANJONU ZAPADNE MORAVE!)

ena kaže...

@eli: ništa nisam vidjela, velim ti da me uvalilo u katran i papirje.. ali čula sam neku riku iz TV-salona... to nas Zlovenci tukli u košarci? hehe, sad se maneken neće mjesecima odvažiti na plovidbu, zna da ga moja strina vreba s bapskog razarača alois alzheimer IV.

@srebrniče: tja, nekoga zapadne morava, a nekoga noćna mora.. ti si bar sletio pred zlatidvor, a ja ću nad ovim papirima surfati cijeli dan, amo-tamo kroz rendgenski kanjon (u Crnoj Kući uveli ulazne kabine s detektorima, to valjda da tkogod ne unese eksploziv u psu-torbici)

Praktična žena kaže...

@finneas: Mani se kanjona da ne upadneš u kakv vir, drž se gorskih vrhova tamo je signalizacija vidljivija. Ako mahneš maramicom vidjet će te do Prokletija

@ena: kad je šlus?

ena kaže...

Šlus!
/a i burek je pri kraju :) /

Praktična žena kaže...

Super! Ako ne ideš pokupiti ove ostatke pravog ljeta, mogle bi se negdje u tjednu naći na kahvi. Danas odoh na ručak preko Save a popodne me čeka junior, koji uporno zaboravlja dogovor o inštrukcijama. Sad idem skinut neke opake kombinacije Past Tensa i Past Perfecta, pa sve u pasiv da mu otkočim ljetom zaštopane moždane vijuge:)

ena kaže...

I ja sam pomalo pasivno-agresivno raspoložena, i to uz sočnije glagole: jedva smo nekako priveli broj kraju i razišli se tek poslije ponoći.
Mrtva-umorna. Ne znam hoću li uopće trčati za tim okrajcima ljeta ili ću ih pustiti nizbrdo za svim ostalim :) Tak da se vidimo. Možda sutra popodne? Svakako, ne idem nikamo do četvrtka.

Praktična žena kaže...

Zaglavila jučer navećer s juniorom dva sata, a danas išla u kontrolu kod stare u stan (da nije poplava štogod odnijela). Jasno da može i danas, i sutra ili kad god ti paše, ali negdje predvečer kad zvizdan oslabi. Ti reci kad

ena kaže...

Sutra sam se dogovorila s mladom kolegicom iz Đakova (zamisli: dobila onaj posao kod Van der Nečeg za stalno pa moramo proslaviti!)
Hoćeš večeras kod diplomata? Oko 19h?

Praktična žena kaže...

Može vidimo se (diplomat?) na starom mjestu

ena kaže...

pa mjesto se zove ambasador, ne? :)
stižem

Finneast kaže...

@Eli: povodom tvoje gorenapisane opaske, doslo mi je u glavu samo ovo:

"..place radnik i kvasi masinu
jeca seljak, razara dolinu..."

(autor je neimenovani gorski car i slobodar, oficir jugoslovenske narodne armije, a u cinu mladji vodnik-stazista, drug XY - a pesma mu je povodom smrti druga Tita)

f kaže...

P.S. voleo je istaknuti kako je i clan SKJ.

Praktična žena kaže...

finneasfogg: Imali smo mi jednog takvog šefa, taj je baš našao 1990. trenutak da u novinarskom leksikonu nabroji sve partijske funkcije i nagrade od pionirskih do zvijeza sa zracima. I svakako se pohvali uređivanjem knjige "Časno je bilo živjeti s Titom". Treba li reći da je poslije pisao panegirike HDZ-u i da je danas opet, a što bi, šef?
Što radiš vani u to gluvo doba noći, mladiću? Nisi još u našim nesaničarskim godinama, a ne vjerujem ni da imaš iskustva s noćnim smjenama:)

hog (hroink) kaže...

prakticna, dobro da nisam hog! :)))

hog (hroink) kaže...

prakticna, dobro da nisam hog! :)))

h kaže...

eto kad stuca repliciranje:))) hroink-hroink!

ena kaže...

Zavalili se na gorskoj terasi i pijuckate pod maglicama? Hmmm, prosto mi žao što nisam u nekom činu, da priložim čvarke :)
Al' zato već naveliko kvasim mašinu: imam (čak!) tri teksta za dvanaesti - i posljednji? - broj. Da nema tog problema sa čvarcima, sad bih već polako planirala da se i ja zavalim na terasu i počnem ozbiljno prisluškivati meketu Lovrinih ovaca u pola dva ujutro. Ovako... čekam da prođe groznica ovog broja i počne jeza bez sljedećeg.
spooky enough :)))

čvarkoklop kaže...

@hog: charming hick-ups :)

čvarkoklop kaže...

@hog: charming hick-ups :)

Praktična žena kaže...

@fogg@ena: jel' da donesem dvije čaše vode? Hog, e to traži odležan materijal, recimo hrast.

Što su ovi tvoji poludjeli? Već šalju tekstove? Ili je to onih tvojih pet koji su uvijek prvi u kanti?

ena kaže...

i što ono treba dodati, malo šećera? :)))
/ma to su oni prvi; ali atmosfera je... znaš već :)/

h, ovaj, f kaže...

verovali ili ne, danas sam skupio deset kila zira - ama ne za ziropasu sebe samog, vec da ih zasadim na par hektara (to je ono moje ludilo posumljavanja, ali, navicicete se!)
hroiiiink!

ena kaže...

never mind, hoggie, lud za žirom je lud za žirom, sad je l' za šumu ili za (pra)se, svejedno, a zbilja, i navikle smo...
/ispod glasa, @eli/: ima u tom ludilu nekog sistema/

i? imamo li već lokaciju za ludu dubravu? negdje ispod zlatidvora ili u zapadnim ravnicama? :)))

@eli: upravo stigao, ekskluzivno za nas!, razgovor s jednim o kraljeva weba... dobar znak, loš znak - što kaže tvoj i Pijin grah?

Praktična žena kaže...

@hifi: čovječe, dosta ti je da posadiš pet hrastova začas će iznići hektar! Od te tvoje vreće bit će pola kontinenta u hrastu! Mi ovdje, recimo, uopće ne sadimo bukve, imamo ih u Saboru 200 komada i samo se šire:)

@ena: Bila u gradu na diplomatskim pregovorima s onima iz osiguranja. Frajer ulijeva pouzdanje: nije znao ni ulicu, ni kućni broj na kojem se nalazi. A i zove se Maro pa mu je oprostiti, on samo pamti ulice koje se zovu Prijeko ili Pod zidom:)

ena kaže...

Ako Marojici treba pomoć, mogu ga ja prošetati preko Krvavog mosta do Streljačke dok izgovori 'Felbingerove stube'. Ili 'Zamenhofove'.

f kaže...

hehe, ima tu zaista nekog sistema;
kupio sam deset hektara polja i livada a i pomalo oranica - i sve to u nekim Gornjim Zapizdincima - pa sad polako pokrivam odabranijem stablima.. :))) Steta da ne zivim dvesta godina k'o gavran pa da vidim kad shuma nikne! :)))

ena kaže...

eh, možda još hoggie uzgoji gavranova krila :))) pa dočeka i prvu žiropašu u G. Za*zdincima.
S druge strane, ja čemprese ne mogu nikako dovesti u red. Niču neprestano i to gdje ih volja /a gdje meni nije/ i stalno prijetim da ću ta mala smetala iskorijeniti čim izvire, ali mo'š mislit ja i iskorjenjivanje - zadnji je pao tek kad mu je korijenje izvirilo iz sudopera! Eno i sad jedan subverzivno raste iz samog dvorišnoga zida, već trokrilan, a još uvijek živ. Sve se mislim - al će stari suhozid nadrapat :)))