utorak, siječnja 06, 2015

Pijetao



Broj komentara: 13:

ena kaže...

početak obećava :)

Praktična žena kaže...

Jednojajčani blizanci završili u fritaji s paprikom:)

ena kaže...

Blizanci?! Ako ti Kalifat pošalje profiće na twinse, bit ćeš siromašnija za par lajavih kokoši i bogatija za jedan profesionalno izgubljen legoš. Na valu sveopće histerije možeš čak vratiti proskripcije i smrtnu kaznu u kokošinjac, to bi se dopalo svima! Naravno, samo do bliske propasti Carstva, al što te briga. Nećeš ti živjeti u Kalifatu, nego stupidni pilići :)))

Praktična žena kaže...

Smrtna je kazna u Pijinom kokošinjcu redovita stvar. Istina, to više dođe k'o eutanazija, jer bez glave ostaju samo stare kokoši čije kuhanje ne traje manje od tri sata:)

ena kaže...

Ju! Ne usuđujem se ni pitati što radi s onim tvrdokornijima od tri sata. Frezom ih nagna da se same bace na glavu u Hall of Fame?

Praktična žena kaže...

A ne, nije svaka za Hall of Fame. Ovisi kakva je juha! Proljetos je tako u HoF završio i pijetao. Pita Vanja (4 g.), Pijin praunuk: "Nona, gdje je pijetao?". "Otišao je u šumu", kaže milosrdno nona mu Aurelija. Nakon par mjeseci Pia nabavila drugog pijetla, a Vanja će ushićeno: "Nona, nona, dođi! Vratio se pijetao!"

ena kaže...

Pijevci su, naravno, predviđeni za Hole of Fame. C,c,c, nije li Vanja ipak premlad za takva objašnjenja?

Praktična žena kaže...

Koliko Pijini praunuci vole kokoši bojim se da će biti suza kad saznaju za Hall of Fame:)

ena kaže...

Potpuno ih razumijem. I ja plačem kad vidim koliko ima tih halova i koliko su isprazni. Čudim se da dosad nije otvorena i kuća kokošjih celeba... Ili možda jest?!

Praktična žena kaže...

Pa ne bi puno promašili, ima dosta čuvenih pernatih bića iako mislim da se dio kokošjih celeba razmjestio po drugim kućama:)))

ena kaže...

Najbolja pernata kuća od danas u mojem gradu! Preporuka: ne propustiti :)

ena kaže...
Autor je uklonio komentar.
ena kaže...

Stisla duplić. A što ćeš... :)