subota, prosinca 20, 2008

Sportašica

Da sam ja Sanja Jovanović, večeras bih se pitala što, dovraga, osim tri svjetska rekorda, trebam još napraviti u jednoj godini da bi me izabrali za sportašicu godine. U ovoj "sportskoj" zemlji to nije bilo dovoljno ni za drugo mjesto.

44 komentara:

Anonimno kaže...

kaj je već jutro?! kvragu, nikad se naspavati u ovoj 'sportskoj' zemlji! ček, idem popit kakao, pa pogledat blanka godine...

Praktična žena kaže...

Ma nije još jutro, vidiš da je vani mrak:))

Anonimno kaže...

pa i jutros kad sam išla s posla isto bio mrak, je l' u međuvremenu uopće svanulo? :))) doduše, ciji mi se da sam na fitness i plac bauljala kroz nekakvu sudnevicu, ali ne bih se to usudila ponoviti pred porotom...

Anonimno kaže...

ama - čini mi se!
viš da je mrak...

elizabet kaže...

Nema svitanja, ovo je polarna noć zar ne vidiš sobove pod prozorom? :)))

Anonimno kaže...

hehe, nisu to sobovi, to su oni kitovi iz šlusa in disguise, k'o da ja ne znam kaj je kit a kaj djed mrazičnjak...
za njihove trikove više i ne trebam vid, doosta mi njuh :)))

elizabet kaže...

Kitovi ti se šeću pod prozorom? Ajde samo proviri i vikni: iš, iš, vidjet ćeš kojom će brzinom nestati! A možda bi i kakava jača šalica kave pomogla:))
Rješavam preko telefona pokušaj ponovnog pristupa internetu. Dobila doktorica od T-soma novo korisničko ime i lozinku ali kako da ih ukuca kad se ne može spojiti na internet? Dosta zamršen tehnički problem:)

Anonimno kaže...

spoj s T-somom više zvuči revolcionaran tehički iskorak prema psihijatriji... pa *eee*at ga, ti psihijatri ne idu ni na net bez freuda :)

Praktična žena kaže...

Stvar je ipak riješena. Kako? That's a mistery!:))) Dakle izludio me ovaj eko-bio-vego boksač! Već odavno nisam čula takvo generacijsko navijanje, a onaj siroti starac i otac 7-9-11-tero djece se časno održao na nogama. Kao da to nije dovoljno! Cvitko je bio tak prestrašen da se nije usudio ni reći da bi možda onaj komad Kavkaza mogao pobijedit valjda da ga gospođa Mavrović ne prokune i urekne deset idućih godina horoskopa!

Anonimno kaže...

na eko-grah!

Praktična žena kaže...

Jasno, eko! Cvik ko bog jede meso ali se ne usudi javno priznat da ne bi eko-boksač došao s raskuživačem!

Anonimno kaže...

ima on i bolje: pastom od dalmatinskog buhača pouzdano ubijaš sve živo bez ikakve štete po okoliš, skroz ekološka smrt bakterijama; kurare, kukutu i tri milijarde drugih okolišu prihvatljivih načina ubijanja da i ne spominjem. Primjerice preciznu šaku u spomenutoj borilačkoj vještini kojoj prodaja ulaznica i izvjesna doza nagodbenjaštva nikad nisu bili problem; sve dok ne jedemo meso, ljude možemo mlatiti do krvi.

Praktična žena kaže...

Da, da to je plemenito, fućkaš ove plivače što se iskilave šest sati dnevno u kloru i ne dobiju ni za džeparac. A moji seljaci svi ludi za boksom! Barba šest puta pitao da kad je taj meč. Sutra će sigurno zvat da prokomentira:)

Praktična žena kaže...

Signora, ja znam da je vama sve isto i dan i noć, no dvije su projahale u brzom galopu i vrijeme je za skupit rune, kosti, zečje repove i grah i poći. A domani?

Anonimno kaže...

e i još samo obo: cijelo vrijeme hoću pitati - pa dobro, TKO je sportašica godine? (nije mi se dalo guglati)
pa onda fajront /ja još grogi od odsukavanja kitova/?
cifaj pticu, viš u kakvoj sam komi :)))

Praktična žena kaže...

Pa Vlašić, jakako, da im nije malo neugodno bila bi Janica:)))Buona notte, principessa:)

Anonimno kaže...

a čuj, budimo objektivni: svjetski rekordi u kratkom bazenu - zlatna olimpijska medalja u atletici ...
Jedino ne kužim zašto uopće proglašavaju te spotraše godine, koja je to sportska disciplina? Meni to mi ko ona sranja s vjeronauka: ti si nacrtao Isuseka za pet, a ti za tri. Pa djeca plaču jer loše crtaju boga :) ko da ionako nemaju zašto plakati... moj Mali doživio kao pravu dramu kad je Filip u 2. osnovne dobio 3 iz crtanja boga; rekao mi: hvala bogu da ja na to ne idem :)))
a povera nostra Janicona, nestala i iz reklama za banke i mobitele, mora da je odahnula

buonanotte, elisabetta :)

Anonimno kaže...

osim vanilin kiflica, koji bi kolač čovjek napravio a da se a/ne priprema cijelu noć; b/ne konzumira u cijelosti, zajedno s protvanom, već do sutra prije ručka?
(...)
daj sim tu margaretu dok još ima koju laticu na glavi: sočni-voćni, pitu s orasima, sočni-voćni, pitu s orasima....

Praktična žena kaže...

Pa sad, postoje oni koji se moraju "otpuštati" dva dana tipa mađarice ili salame s oblatnama. Ima i ona čokoladna torta s piškotama i šlagom koja mora odležati u frižideru barem preko noći. Na brzaka znam jedino pannacottu s preljevom od šumskog voća,no ona se u zamrzivaču stisne za sat vremena i onda se može jesti. A da kolač odneseš susjedi na čuvanje?:)))

Anonimno kaže...

da, ali kojoj susjedi?
ako odnesem mariji, stari likota će je sto posto smazati preko noći bez imalo skrupula; ak ju odnesem juranićki u prizemlje, mogli bi je do jutra smazati dečki iz Hitne ili, nedajbože, Gradskog pogrebnog... a nemrem, bogme, tortu ostaviti ni kod advokata, em je preslužbeno, em se plaća, em nema jamstava da balavi pripravnik ipak neće u nju zapiknuti prst...
ne: nema druge nego ispeći kiflice sada pa ustati u zoru, kolače s kremom napraviti dok nikog nema doma i pomaknuti start velikog uništavanja na 22. u 17h - tako je svake godine; u boljim godinama na štefanje se čak mogu naći dvije-tri vanilinke na dnu zdjele, previđene pod naslagama skrutnutog štaub-šećera :)

Praktična žena kaže...

Kakva je situacija u tvojoj kući trebali biste sef za kolače:))No ruku na srce ni ovdje nije puno bolje. Kod susjede kolači nestaju brže nego kod tebe jer junior i susjed mogu smazat u jednom potezu dva protvana (zato susjeda večeras peče tri kolaača). Kod mene možeš pratit stazu slonova od trosjeda do frižidera, a napušeno društvo dolje sigurno nije podesno za čuvanje kolača. Mogli bi pošmrkat štaub šećer:))

Anonimno kaže...

pa to ti velim: cake unfriendly environment i moš se slikat! a zaključavati frižider bilo bi nekako škotski... samo, kad ugledam ujutro žlicu za juhu
na praznoj polovici lima, i rub 'na cakne' na ostatku sočnog-voćnog, malo mi se uzburka želudac...
stoga , čisto zdravlja radi, razmišljam o frižiderskoj bravi na karticu... i audioporuci koja ide čim tko priđe na bliže od metar: Keš il' plastik, sir?

Praktična žena kaže...

Frižider alarm također ne bi bio loše rješenje. Recimo sa zvučnom porukom: "Prste dalje od kolača! Prste dalje od kolača!" Ili recimo frižider sa 12 satnim lock uređajem. Otvara se samo na skeniranu zjenicu i glas domaćice!

Anonimno kaže...

- Odlično, Q, sjajno ste to smislili! No, hoće li izum biti gotov na vrijeme za akciju 'Christmas Is ON Again'?

Praktična žena kaže...

Dobro, ni drIvo neće krizu riješit ove godine a mi bismo mogle izum patentirati, mislim da bi dobro išao na američkom tržištu!

Sreeeetan rođendaaan! Cmok! Cmok!:)))Glazba ti je gore desno!

Anonimno kaže...

:))))))))))))))))):))))))))))

od sve muke pesme pevam:
ma non si usa, non si usa più...
piuttosto dimmi: sulle note 'blue'
cos’hai sentito dire?
Niente, lo so...
immaginavo questo,
non ha importanza...
al' reci mi da sve to
samo snevam

voila, drombulja i trubica za lov na divlje guske, baš kako volim!

thanks, sis :)))))

Praktična žena kaže...

Kucnut ćemo se uživo:)) Moramo se nać na nekoj kahvi ovih dana, ako frižidere budemo mogle ostavit bez angažmana Sokol Security:) Jesi vidla koji krkljanac po dućanima i placu, a oni pričaju o krizi? Kažu da su jutros vidjeli gospođu drIve kako šeće po Cvjetnom s birkinicom (cca. 3000 eura + 2 god. čekanja)pod jednom i mužem pod drugom rukom. Ko je reko kriza?

Anonimno kaže...

a jaaaadna, obje ruke zauzete!
kad je već morala toliko čekat, za tu je lovu mogla dat da joj uštave drivu i od kože naprave birkinicu

kahva 23. u koje god doba hoćeš, ako nađeš vremena /zakaj ne rade sklopive frižidere na kotačiće?/ jer sam u postbožićnom tjednu obećala:
a. justini 2 izložbe PLUS stare krovove; to je cijeli dan
b. kolegici s rtl-a kavu
c. tomasu i željki večeru
d. sazvati sindikalni sastanak s tulumom; to je večer i cijela noć :)

Praktična žena kaže...

Može, to je takorekuć sutra:))) I ja imam kojekave stvari nagurane - prvo danas pokupovat razne dječje i žensko-muške poklone, ne znam zašto ni što, ali znam da ih moram donijet inače će me svi od Nerona naviše mrko gledat; naći se s Mirjanom i predat joj 6 boca barbinog šampanjca; u srijedu bakalar kod Stanke, dolaze Parižani; u četvrtak masovni ručak u Samoboru, u petak petak...:)))
Dakle u utorak, reci kada?

Anonimno kaže...

18 kao i obično?

/plus: drugo bi čovjek i pretrpio, al Neronov mrki pogled ja na tvom mjestu ipak ne bih riskirala :)))/

Praktična žena kaže...

18 it is! Eh da, dobit će i on neku kost od iverice:) Ma'm kasno je, ajmo spremit lonce, miksere i vagu. A domani, or whatever day it is?

Anonimno kaže...

ajmo, ajmo, inače će razzi baciti na nas kuhinjsko prokletstvo:
'/.../
Anatem na te, prokleta mi bila!
Kad vidjeh nebo, vidio sam pakô,
Zbog tebe, žensko, prvi put sam plako,/
Prlokletstvo na te, tako si mi mila!/
I opet dođoh, da me kao pseto
Na paučini strasne čipke vodaš,
Da gaziš moje, svoje srce prodaš
I zabavljaš se, gledajući sve to.
>i<(AGM: Canticum canticorum)>/i<

'noć :)

Anonimno kaže...

vidim, Gustl dobio epolete :)))
ne mari ništa, baš lijepo, idu uz ovu prigodu, napokon Dan ustava, Dan Armije, sve isto na kraju krajeva...

ma sad laku noć najozbiljnije :))))

Praktična žena kaže...

Buona notte i tebi i poručniku Gustlu:))))

Anonimno kaže...

hehe, kitovi su OUT: dobila od svete obitelji laserskog miša i 2 gige slobode na štiklecu.. call me šarkuuun :)))
/op.p. - 1 2 3 testing... ovo je samo proba miša... jesemtigajde, skrola ko lud, cuka ko mladi pes na lajni, skoro da moram trčati za njim :)))/

Praktična žena kaže...

Ima on kao mercedes pet brzina:))) A može se prilagodit i godinama pa onda trči onolikom brzinom koliko mački treba da stigne:))Vidjela F., izgleda vrlo dobro, nisam još stigla čitat, no marketing se izgleda sav skoncetrirao na G.-ov prilog

Anonimno kaže...

O marketingu ni reči bez piva... ovaj.. kakaa

Anonimno kaže...

slušala si krivoga čoVEka! :)))

Praktična žena kaže...

Kako Conte može biti krivi čovek, contessa? Samo je Alois napravio digresiju:))

Anonimno kaže...

jasno da nije, ima puuno pravih ljudi :)))
ali alois, zbilja... velim ti, smjestimo ga strini da ga se riješimo, to je on kriv što sam tri mjeseca pokušala shvatiti tako jednostavnu stvar kao što je manipuliranje glazbom na netu... i slobodno mu reci da je kreten, moj se sakrio pod stol i pokrio uši/ma/, ne očekuje napad s tvoje strane :)))

Praktična žena kaže...

Alois se svaki dan iznova pita tko su ove dvije:))) Bila susjeda i dnonijela punu zdjelu mase za kokos kuglice pa me molila da joj pomognem oblikovati, jer je pala s nogu pekući kolače, kuhajući i raznoseći hranu za ono dvoje Aloisovih rođaka. Usput i malo istresla jad: susjed u financijskoj krizi odlučio kupit touch screen mobitel:)

Anonimno kaže...

možda bi se susjeda trebala malo ostavit kuhanja i primit one njegove toljage za bejzbol pa ga malo dotach po screen machine u glavurdi /kreten/

Praktična žena kaže...

Baš, čovječe, nikad im dosta igračaka. Bez obzira koliko su autića imali. Stalno se igraju s nekakvim zvučnicima, ekranima, satovima. Onda došao i junior da bi on curi (moš mislit, 16 godina) kupio lančić (zlatan, dakako) na poklon. Rekoh: ženu uzmi metlu, onu s kojom meteš stubište za sitne pare, i udri po njima:)))

Anonimno kaže...

ma, jašta! i krpom! neiscijeđenom!