četvrtak, studenoga 20, 2008

Sanitar

Astronautkinja Heide Nešto Piper danas je zakazala u kućanskim poslovima! Dalo joj torbicu alata i Arfova, Daxova i WC Sanitara i poslalo van iz Space Shuttlea Endeavour da očisti brod.
Avaj, Heidi je u kritičnom trenutku ispustila cijelu torbu francuskih ključeva i sredstava za čišćenje i taj je dragocjeni pribor odlutao u svemir! Voditelj našeg tv dnevnika našao je za shodno upozoriti muški živalj planete da pripazi jer bi im na glavu mogao pasti francuski ključ. Iskreno se nadam da će to ipak biti WC Sanitar.

44 komentara:

Anonimno kaže...

jesem ti gajde! ak su projektili zbilja navođeni na muške glave, sumnjam da ih je piper slučajno ispustila

Praktična žena kaže...

Ma zamisli koja genijalna stvar: žena položi sve one puste astronautske psiho-fizičke testove, uspije se ukrcat u Shuttle i onda joj daju perušku i krpu za prašinu da ide glacant brod!

Anonimno kaže...

i za svaki slučaj nazovu brod endavour, svemirski šovenski prasci!

Praktična žena kaže...

Jep, no matter how far they've gone and how many books they've red and how high their IQ is. Tu bi se mogla složiti s Bozanićem i Prvim: prije nego se spuste na Mars bit će nužna duhovna obnova, ma zapravo prevrat! :)))

Anonimno kaže...

aj, kad ti Majstor vidi da si ga posjela s Bozom, bit će prevrat i naopako!
a s druge strane, baš sam se pitala otkud je iščupao onaj ispovjedni ton na šalteru banke, nije valjda išao prisluškivat :)))

Praktična žena kaže...

Ili ima dobar sluh, za razliku od mene nagluhe! Nadam se da gluhoća nije nasljedna:)) Hajde idemo, ve je ura, zapravo dvije. A domani?

Anonimno kaže...

a bome sam skoro zaspala za stolom... noć, noć :))

Anonimno kaže...

Prvo mi nije jasno jel vremenska oznaka pored oviš vaših dopisivanja AM ili PM, a zbog onoga da se dva antipoda podudaraju (kako se ono piše i izgovara na francuskom "le ekstremse la tuš")onda mi je u neku drago ovo za bozu (namjerno mala slova) iako bi bilo bolje uopće neizusćivati pogrdna imena, jer riječ bez obrzira kako ukoričena ima autonomni naboj. Sve u svemu, daleko mu (im) kuća bila.

Praktična žena kaže...

@prvi: maestro to ti je noćna šihta, sve što je iza nule to je iza ponoći kad počinju seanse gospođa na Kleku! Što se tiče spominjanja imena nikad ne treba odbaciti čovjeka, bez obzira na njegova uvjerenja ili prikazana uvjerenja. Možda gospodin i ima dobre namjere ali mu je profesija, najblaže rečeno, sporna :))) I nije mi jasno ako su oni božji službenici na Zemlji zašto ih moramo plaćati mi, a ne njihov poslodavac?

Anonimno kaže...

@prvi: vremenska oznaka kraj mojih dionica je uvijek PM - post mortem, PM!

Anonimno kaže...

danas se budim samo na mahove, ko pokvareni mobitel; baterija mi se isprazni već za pola sata pa se opet moram priključiti na snove;
i ovo je samo jedan od tih lucidnih intervala za sendvič i pivo...
ajd, valjda ću se probuditi prije odjave tv-programa; sad kad mogu pisati za sebe, sad mi se spava! PM!

Praktična žena kaže...

Spavaj, spavaj koliko mozak traži. Dapače, dobro je da ti se spava. Ja nešto prtljam po ovim BL tekstićima (znaš da smo se pobratimili s Marijom Bistricom? Zaista ne mogu zamisliti kako je do toga došlo i gdje su se gradonačelnici sreli ali mora da su se dopali jedan drugome ili je onaj iz MB mislio da smo mi na moru:)A "božja kapljica", bijelo vino u proizvodnji saborskog zastupnika proglašeno najboljim na martinjskom mimohodu u njegovom selu).

Anonimno kaže...

Nije to baš tako čudno, znam da moja Andrina ima rođake u Buzetu, a i neko Ljerkino društvo alternativaca svojedobno pokušalo živjeti u Istri u nekoj vrsti komune i uzgajati povrće na čistom kompostu (mislim da su se što razišli zbog gladi, što poženili lokalnim stanovništvom koje se bolje razumije u te stvari).
A propos: ne spavam više, dapače, sastavih ti morning jabuka dijetu. Pa molim, izvol'te: i ti i Pija, i to već od ponedjeljka ujutro :)))

Praktična žena kaže...

Bocka me desno oko još od jutra ali zapravo mislim da me propuhala vražja klima u autu. Škiljo radi s jednim okom, pa što vidi, vidi. Moramo uglavit neku kavu ili pivu. Jel ona zabrana pušenja već na snazi?

Anonimno kaže...

Nemam pojma, ne misliš valjda da sam stigla još i u kafiće. Doduše, prošle subote poslije fintesa normalno zapalih u kafiću na Končarevoj.
Al kava svakako, kad god hoćeš, sad par dana neće bit ni slova. Hoćeš sutra predvečer?

Praktična žena kaže...

Može reci koja ura, nešto ko zadnji put?

Anonimno kaže...

18.30?

Praktična žena kaže...

Važi, dogovorito. Idemo sad kasno je, a i ovo oko me stvarno zeza. Buona notte, a domani, in live:))

Anonimno kaže...

si','noć :)

Anonimno kaže...

jes im dobro ono pivo... tako da bisku ne mogu odmah degustirati, ali je barem uslikah :)))
valjda sam točno navela vlasnika vinograda i geografsko porijeklo

Praktična žena kaže...

Pivo 100% diuretik:) Jedino mi se čini da je boja biske na dnevnom svjetlu bliže onoj slikarskoj :)))

Anonimno kaže...

Hopa-la! Onda ćemo je morat dozvati na dnevno svjetlo, nema smisla da takvo zeleno biće šuti zatvoreno u ormaru :)))

Anonimno kaže...

corr: 'piće', naravno ("$#$#"!grr-r)

Praktična žena kaže...

Moglo bi čak bit i biće nakon što se konzumira :))) Cheeseburger i one prethodne pive definitivno su me oborili.Odoh ti sad. A domani?

Anonimno kaže...

a jesi ga ipak? mislim cheesburger? C-c-c, Eli, Eli... ajd, laka ti noć, sweetburger dreams :)))

Praktična žena kaže...

Night,night:))

Anonimno kaže...

Ništa od fitnessa - riknula plata!
Ali: u kafiću u Končarevoj se i dalje puši, jedino (čudna stvar) nema pepeljare na stolu, nego ti je donesu skupa s kavom i to - prljavu. Valjda misle da sad po zakonu smiju biti nepristojni tj. slobodno davati pušačkim svinjama do znanja da su prljave i one i djelatnost kojom se bave. Slično kao lani na bečkom aerodromu: za pušače ograđen krug oko goleme pepeljare nasred čekaonice /dakle, u istom prostoru gdje čekaju nepušači/; svuda se čisti, osim u tom krugu unutar žice. Učinak: nepušači nezaštićeni, mi poniženi. Kakav um smišlja takve mjere, to je prilični jasno.

Praktična žena kaže...

Dobro je dok te nisu izbacili van i još za tobom bacili pepeljaru!
Alois zaboravio ponijeti čunga lungu! Ali naći ćemo se još prije nego se otope snijegovi i odem natrag:) Ja samo projurila po placu kao kupit ću samo kruh,peršin i salatu i naravno opet se nakrcala vrećica. Ošla u Macro Micro kupit naljepnice za ulje. Pita mali prodavač za što vam trebaju? Kažem, za boce za maslinovo ulje. Dalamtinsko ili istarsko, pita on. Mislim *bote koja napredna zemlja imaju gotove naljepnice za regije! Istarsko, velim. Iz kojeg dijela, pita mali. Ma ne mogu vjerovat, imaju naljepnice po lokalitetima! Kažem, Vrhuština. Veli on: "Blago vama, mojoj mami u Sovinjskom polju nije rodilo nego kilu, dvije!":)))

Anonimno kaže...

Onaj mali debeljuškasti? Ja jučer bila kod njega po toner i isto mi postavio pedeset pitanja ko da se misli ženit mojim printerom :))) il ko da su zajedno išli u osnovnu školu! Ma dijete, rekoh, ti si trebao biti isljednik, a ne prodavač u Mirku i Slavku.

A sirotoj Kvanti ni zamrloj ne daju mira, svako malo mora brisat neki ustašoidni letak pod onim 'lete i mašu' postom, pa joj danas dozlogrdilo i lijepo zabranila daljnje komove na tom postu.
Pa da ga vidim sad gdje će reklamirati tog svog B.S. ŠTITA, ispod Alice i Bijeloga zeca?
A s obzirom na izgled ostatka letka, ne bi me iznenadilo da je i ono prvo T u imenu kandidata za predsjednika države zapravo tipfeler :))) (inače, u promičžšdžbenom materijalu se izrijekom navodi kako spomenuti ŠIT već nije uspio postati: a/gradonačelnik, b/župan, c/ saborski zastupnik. Pa koji mu je onda moto kampanje, Ima sreće i poslije treće?! C-c-c-c, loš marketing, loš marketing, zapravo pravi SHIT od promičžšdžbe...

A Kvanti baš tak i treba: nemreš srat po čudnim pticama i mislit da ćeš ostat neposran! O, shit! :)))

Praktična žena kaže...

Koji š(t)it? Nisam pratila situaciju, rijetko zalazim u kvantanameru tamo nema grijanja:))
Tko su uoće ti maloumnici i kako im se da mučit s pisanjem kad još ne znaju sva slova? Da ih preporučimo maloj gore na Rebru? Radno vrijeme od 7 do 17?

Anonimno kaže...

Ma, nemaš brige, HQ predsjedničkog kandidata-to-be ostavio dvije porukice ispod onog antithompsonovskog repa, mislim da je pjesnička poruka bila tak duboko zakopana da je on jadan skužio kako ću ja možda glasat za nekakvu NDH-partiju. Ništa nepristojno prema meni, prema vladarima da, i to vrlo, a i za to me, ko i za HQ, zabole... :))) Ispričah ti to kao anegdotu. Svakako za 7-17. Pivo? Ili morti čajeka?

Praktična žena kaže...

Sori, zadržala me susjeda i junior: došao pokazat medalju što je danas osvojio na mitingu na Mladosti :))

Praktična žena kaže...

Eto čaj:)))

Anonimno kaže...

EVERYBODY WILL TAKE HIS SUGAR, TOO... iako još ne piše his/hers

p-e-r-f-e-c-t, prakticnazeno,
and all that step - the best tea ever! :)))))

Anonimno kaže...

Joj, zanio me Čaj, nisam odmah opazila da je junior OPET osvojilo medalju: Ma, svaka čast!
Isplivat će on i tu drugu školu, vidjet ćemo mi još... A onda svakako i onu treću koja se jedina računa :)

Praktična žena kaže...

Hoće, hoće samo da ga malo prođu hormoni:)) Djetetu fali koja pohvala a ne da samo viču na njega i prijete mu istovarom ugljena.:)
A stvarno ga je lijepo vidjet kako pliva.

Anonimno kaže...

Pa sad i jest najvažnije kako će se postavit starci i treneri. Držim mu fige, zbilja od srca, nije lako biti usred svega toga, a gone te i izvana i iznutra.

A evo, još jednom pogledah ovaj TCM: vidi samo čija je sve to muzika, a Gordon McRea se spominje i u tekstu pjesme :))) Ma, sjajna prikolica! I začudno je kako je ova nadžak-baba DD samo znala odigrati naivku. Premda, odigrala je ona i Calamity Jane - i još kako za ono doba.

Praktična žena kaže...

Je, mislim da je ostala zanemarena od Holivuda, što je u najmanju ruku čudno jer oni znaju primijetiti da je netko vrijedio već poslije prvog moždanog udara. Ali ona valjda još nije u toj fazi. Ove mlađahne ljepotice mi je teško pratit sve mi nekako izgledaju jednako k'o one lutke za napuhavanje:) A kakvi su im filmovi nemoš znat jer znaju ili ne znaju glumit. Zadnju koju sam vidjela da glumi je bila Halle Berry :))

Anonimno kaže...

Jeee, u Bullworthu je još bila dete, a Redu je to zadnji film prije nego što se dao u odgojitelje. Zato mi mala odmah bila draga.
A ove druge :)))
Jesicca Alba lani proglašena najljepšom Holivudašicom, a na listi još devet iza nje: i gledamo kolega i ja nju i tih devet - al koja je koja? Deset Albi, bogte, sve klon ispod klona, nikako skontat što je bio kriterij... Glumin račun?

Praktična žena kaže...

Ja mislim 90-60-90! Vidiš danas Julie Christie i kažeš: bože koja glumica! Ja ne znam hoće li netko za 40 godina gledati Albu i reći: ah, bila je sjajna u...čemu? Nošenju smaragdnih naušnica?
My lady, it's two a nije čaj! A domani?

Praktična žena kaže...

Odoh u greenland! Buona notte :)

Anonimno kaže...

Ma vidi, kad prije! A jesmo ga nanizale...
Dosutra, dosutra, and to the last syllable of recorded times :)))
'noć

Anonimno kaže...

Printam - peglam - printam - peglam... jedna hrpa raste, druga sve manja...
Zadovoljavajuće.
Pa onda jedno carsko, ohlađeno na petoj štengi.
Ti?

Praktična žena kaže...

Bila vani na ručku (odlučeno većinom glasova), cijepila se, i sad ruknula dva aspirina jer me glava rastura. Mora da se sprema južina. Jutros me prerano probudila dottoressa, pa valjda i od toga. Nadam se da će proći do Klare Schumann :))