srijeda, siječnja 21, 2009

Chief of Staff




Prvi čovjek Obaminog kabineta na inauguraciji.
cmok, rambo!

44 komentara:

Anonimno kaže...

buahahahaha!

Anonimno kaže...

@eli: Tko je ovaj Pinokio? Mislila sam da je Rham-bo Emanuel chief of staff. Ili su na kraju zaključili da je to ipak previše mesijanskih imena u timu? Je l' Slavica već izvijestila tko je bio s druge strane dugog nosa ili da čekam CNN?

@finn: moj virus je jači od tvog virusa, aha, aha, aha... :)))

Praktična žena kaže...

O da TO je čovjek sa zamijenjenim imenom i prezimenom, čekam još Slavicu (također dva imena), koja je zaspala pod švedskim stolom na sedmom inauguracijskom balu zatrpana plastičnim čašama u kojima je bilo servirano piće, da mi kaže tko je bio s druge strane. Ako se uzme u obzir da su se potpredsjednik i njegova lijepa gospođa non-stop ljubili nekako sumnjam da bu se tu koliko danas "sto posto radilo":)))

Anonimno kaže...

Joe i Lepa Biden će, znači, preuzeti na se teret seksualnih skandala i katoličkog osjećaja krivnje, a Rham će se, već vidim, pobrinuti da se ne zapusti osmogodišnja tradicija bušizma (napokon, svojedobno je prišapnuo Blairu, ali tak da ga svi čuju: 'This is important. Don't fuck it.' Znači, voljan je tezgariti i kao savjetnik stranim političarima iz kruga am. epigona). I kaj je Branka mislila, da bu ležala na kristalnim čašama? Pa nije DC Guantanamo!
Plus, s obzirom na prirodu suvremene političke scene, meni se čini da sva opisana zbivanja idu u puno radno vrijeme, čak i s nešto prekovremenih napora. A Bary će se valjda brinuti da se udovolji i Sydneyju Pollacku, koji jadan nije doživio primopredajni cirkus.

’Politike i politički junaci služe i zadovoljavanju naše potrebe da se na neki način nadiđe obična smrtnost, i to vodi stvaranju iluzija, slogana, fokus grupa koje vam govore što učiniti. Strašna je šteta da je politika
postala šoubiznis.’ (Sydney Pollack)

Praktična žena kaže...

Pokoj mu duši no i njegova je branša kumovala estradizaciji politike. Najprije se političari mislili da će, ako medijima uvale šou biznis tračeve kao glavnu zanimaciju, izbjeći njihov nadzor i kritiku a onda ih je taj bumerang opalio direkt u facu: sad su njihove estradne sposobnosti ono čime dobivaju izbore. Birači su u međuvremenu pretvoreni u gljive koji nisu u stanju razlikovati pingvina od nobelovca.

Anonimno kaže...

Je. I sad je pitanje - ZA KOGA dobivaju izbore. Jer valjda netko negdje ipak slaže i nekakve političke strategije (koliko je to još uopće moguće). Čisto sumnjam da jopci koji dvije godine hopsaju kroz kampanju imaju vremena još i za to.
Mediji: baš jučer primijetih na vanjovidnici - prof. Ivan Grdešić, don Ivan Grubišić, koja je razlika za uho prosječnog Aloisa? Plus napadna sličnost u tonu i kostimima? Sve što se u zadanoj brzini kuži jest da se radi o nekoj od poželjnih javnih ikona.
Ali am. realizatorima prijenosa mora se skinuti kapa za genijalno pozicioniranje kamera - papamobilsko staklo predstavljeno kao niska ogradica za bebe, takorekuć ukras, a face ikona ipak nisu izgledale kao snimljene iz aviona. I s obzirom na zimu, masa sirotinje izgledala je još siromašnije, a bušizam oslonjen na štap i posjednut u invalidska kolica još nesposobnije. I još im ona mrga Michelle na kraju uvalila sućutnu pusu i otišla se preskinuti za bal (sljedeći kostim: ivory with naked ebony shoulder - dob dizejnera /26/).
Nisu pošteđeni ni vlastiti redovi: Carter i Clintonovi ispali kao kapriciozni, konfliktni starkelje bitno prorijeđenih sjedina.

Praktična žena kaže...

Svi su zbog zime i velikog broja prisutne stvarne sirotinje, djelovali pomalo jadno. Uz to vidiš da su stvarno u deep shit. Ne sumnjam da će klintonovci to dovest u red, ali teško da će im ovaj put bit dovoljan jedan mandat.
Nego čujem da će pukovnik razapet šator na Pantovčaku. Predlažem da mu privedu ambasadova iz UN za popodnevni fitness.:))

Praktična žena kaže...

Vic dana: Jadranki Kosor nagrada "Biser mudrosti":)))

Anonimno kaže...

vic: s obzirom na najkrupniji biser u toj niski, I'll pass /viš, ne mora se pisati sa *.../

deep shit: bit će i gore, NYSE ne trza radošću, samo krši ruke...

pl'kovnik: bogme, camel alert! javit ću gore glavnom vrtlaru i konjušaru!
fintes može, ali da gospodina najpvije dobvo pvegledaju tjelobvaniteljice

Praktična žena kaže...

Deva Miss svijeta! Jel to ona što stiže na Pantovčak? Tamo bar ima mjesta za parkarinje, a i izbor hrane nije loš!

Ništa čudno za NYSE, prvu stvar koju je jutros napravio kad je ustao je da je cijeloj administraciji zamrznuo plaće.

Imaš tipfeler u pass:))

Anonimno kaže...

O, I'll I'll ga pas! :))

Praktična žena kaže...

Update: Dow i Nasdaq oko ručka skočili četiri posto

Anonimno kaže...

javlja V da je F stigao i da izgleda odlično unatoč greškama /budući da su indeksi skočili baš nekako u to vrijeme, nadam se samo da se zajebi ne vide baš iz aviona) - užas

Praktična žena kaže...

Nakon 24 nema više užasa u hrvatskom novinarstvu, sigurna sam da je sve O.K.

Anonimno kaže...

ne bih rekla. sve je to užas, i ono ondje i ovo tu, pitanje je samo obraza i živaca da se podnese to stanje... ali, kad nema elegantnijeg rješenja, bolje šutjeti i gutati to što se daje...
svakako, osjećaj nije nimalo lijep, muka mi i pomisliti što će ostati kad se iz svega toga izvučem, kakva vrsta ostatka ostataka...vjerojatno nešto što bi ipljunola i ova tu deva :)))))

Praktična žena kaže...

Vjeruj nećeš više ni misliti o tome, a, kao i sa svim stvarima, ostaju samo lijepa sjećanja a ona loša padnu negdje u crnu rupu pamćenja:)

Anonimno kaže...

:)

...

Yes, Sir, madam, Sir!

Praktična žena kaže...

Ako mogu birati koji sir, onda bih ja brie, a nemam ništa ni protiv parmezana:)))

Anonimno kaže...

ma, nema do kačkavalja i travničkog bijelog, samo su kod originala količine problem - nema manje od koluta i kačice, a čak ni moj mali nije toliki kapacitet :)))

Praktična žena kaže...

Gdje me nađe s travničkim, al' da ti kažem nije ni kozji loš. Ma vidi mene u dva noću trabunjam o hrani. Vrijeme je za poć, tko je vidio da gospođe s Kleka kuhaju išta osim mišjih repova i gljiva ludara. Baby it's late, buona notte?

Anonimno kaže...

bježim, bježim, prekuhat će mi se kompot od bunike, pa gdje sam onda!
'noć
/šišmiši ti došli upomoć!/

Anonimno kaže...

(ko me spominje?)

Anonimno kaže...

@(vlade): nakon trećeg zvučnog signala ostavite poruku izvan zagrada. bip.. bip..
screeeeaaaaaam

Praktična žena kaže...

Alo bolnica, šta kaže mjerenje temperature u sedam?

Anonimno kaže...

37 sa 2 dva čaja i jedan šumeći aspirin ranije; sada sam već pri kakau...

Praktična žena kaže...

Što bi rekla moja svekrva, to je ona najgora. Po njoj 37,2 sigurno ubija. 39 se ne smatra opasnom u njenoj knjizi. No ako je večeras tako, sutra možda ne bude ništa. A možda je to tebi normalno ko nekima 22 cm:)))

Anonimno kaže...

Ma nije to ona opasna plućna 37,2 nego normalna virozna u padu, to je normalno za peti dan viroze. 22 mi nije normalno za naše podneblje, ali to nije stručno mišljenje, više nagađanje... napokon, bili smo spojeni s Afrikom sve do proboja Sueskog kanala, tko zna što je sve realno i moguće. dakle 37,2, ali u padu :)))

Praktična žena kaže...

To je dobro za 37,2:) Jesi li molim te lijepo čula zašto je kćer bivše ministirce zaposlena u sudu u kojem je mama, a bože moj, predsjednica suda? Kaže predsjdnik komisije: dobri geni. Jel sad jasno zašto onoliki čuče na burzi? Slab genetski materijal to ti je.

Anonimno kaže...

a bit će i da im mame nemaju love za platit gensko testiranje u klaićevoj pa eto, bez ikakvog certifikata osim diplome, drežde u redovima na burzi barem za besplatni pokaz kad već ne mogu pokazat rezultate testa a da ne pljunu lovu za ministrovu reformu...

Anonimno kaže...

nego, ajmo mi danas pokazom doma s Kleka da nam se ne smoči genska karta, tko zna gdje nam sutra može zatrebati... a osim toga, pa nemrem hodat okolo s ispranim kromosomima, buju mi rekli da nisam kvalificirana
'no-ooć :)

Praktična žena kaže...

Mislim da bi predsjednika ove zadarske komisije trebalo prebacit na ujutro burzu a popodne u Klaićevu: čemu trošit skupu opremu i materijal, čovjek to vidi golim okom...
Sono le due, sono le due dice il campanile...buona notte, cara, sogni d'estae:)

Praktična žena kaže...

Što je ženo, ošla trčat prekosljemenski maraton? Temperatura pala ispod 36? Zaspala nad ručkom? Ošla na fintes i pala pod Power Plate? Sišla jutros u podrum tražit knjigu pa se još nisi vratila?:))

Anonimno kaže...

C, nego obavila ex-nedjeljni šoping, pogledala belgijski horror, zadarsku i melbournsku komediju pa odlučila preskočiti akcić-krimić i zagledala se u privatna slova dok još ima malo mira od F. /prvi tekst već stigao na prijevod/
moćnu platu preskačem dok posve ne ozdravim, sad bi me samo do kraja iscrpila, a jednostavno moram do ponedjeljka biti u punoj formi.
Ti?

Praktična žena kaže...

Bila danas dva sata na kavi sa VI, pomogla doktorici pisat inventurni izvještaj (stavilo je za šefa komisije, ha,ha), naručila Rubelja da servira ručak, počastila susjedu kavom, pročitala Globus i Nacional i kopala po Interentu.

Anonimno kaže...

(još da ga kamila pljune...!)

Praktična žena kaže...

@Finnek: s tim računamo!:))

Anonimno kaže...

@eli: šta ste otpisivale inventar stradao u obračunu pacijenata? pazi da vam ministar ne podvali rukometne zastave na popis!
Frank Langella nominiran za Oscara!

@finnrider: /Pa da, nije on princ Charles, ne treba s njim u rukavicama, nego ravno u nos!/

Si bolje, Hače? Vidim, ne samo da jašeš, nego već namačeš i palce u Mississippi? Pleasure ili medecina?

Praktična žena kaže...

Da, da bilo je vrlo dramatično, ustanovilo se da su dvije hefterice marke "Parasol" upisane dvaput, pa je ispalo da imaju četiri umjesto dvije i onda je uprava vratila cijelu inventurnu listu sa zahtjevom da se o tom ozbiljnom slučaju napiše OBRAZLOŽENJE. Ja sam pomagala u tom teškom i kompliciranom poslu:)))

Anonimno kaže...

to su sigurno one dvije koje su psihijatriji digli pacijenti iz zadra i onda njima zaheftavali nepoćudne zastave za stup da provokativno ne lepršaju na narodnom trgu... ne smijem ni zamisliti šta će sutra raditi onim zastavama na višnjiku koje moraju lepršati prema protokolu.. morat će mala doktorica dolje s Hitnom i sve ih privest na odjel, tako da bude vuk sit i lokalna policija čista

Praktična žena kaže...

Joooo budale od gradonačelnika! Prvo jučer onaj sudac-genetičar a danas gradonačelnik-zastavničar. Pa jel ima iko normalan osim Senke zvjezdoznanke u tom Zadru? Koji #%*!$ su uopće išli organizirat prvenstvno ako im bolna sjećanja ne dozvoljavaju gledat srpsku zastavu? I što je onda sa srpskim bolnim sjećanjima? I koji klinac imaju s tim ovi 20-30 godišnjaci koji igraju rukomet? Hoće li i njima bolna sjećanja onemogućit da igraju utakmicu? Ma zamisli kakva su tek Englezi 1948. u Londonu imali sjećanja, a i Nijemci. Sve je to za inventuru

Anonimno kaže...

čuj, zbilja ne znam, pa pogleč samo missonija, to je tam valjda nekaj u vodi... i nemoj misliti da zvjezdoznanka nema baš nimalo toga u sebi.. ima, ima, ali - na drugoj zvijezdi, na našoj se to samo nije primjećivalo :)

Praktična žena kaže...

Ajoj, stvarno mi promakao Frank Langella! A nosim ga u oku još od "Dnevnika bijesne domaćice", mislim da se tako zvao film. Što mi je dragooo! Mislila sam da ga nikad neće zapazit holivudski morževi. Isto je iznenađenje i Mickey Rourke, dug je put od "Devet i po tjedana" do ove boksačke ruine.

Anonimno kaže...

Da, i sad se bojim da nijedan nema šanse kraj uobičajenih Sean Penn uglednika i Pitt Bull starova. I Mickeyja bih još preboljela, on se još možda može pridići iz ruševina, ali Langella... No, dobro, nadam se samo da i nisu od onog štofa kojemu je stvarno do toga stalo, premda i to je možda istina samo za Rourkea. S druge strane, za založenog Oscara se ipak da popiti par rundi Guinnessa ili, još puuuno bolje, Petra Voka ako znaš firmu :)
A gle, prošle njih dvije! Da pokupimo rekvizite ili nek' stoje do sutra?

Praktična žena kaže...

Cara zia, metlica je već spremna, kaciga na glavi, odooooh! Buona notte, ti lascio tutte le stelle e la luna sopra:)